Stad Mechelen herhaalt actie van verkoop Mechelenbonnen aan ondernemingen

Vorig jaar organiseerde de stad een actie waarbij bedrijven een korting  kregen bij de aankoop van Mechelenbonnen tijdens de eindejaarsperiode. In functie van de relance van het handelsapparaat, herhaalt de stad dit jaar deze succesvolle actie. Ondernemingen die op zoek zijn naar een leuk en nuttig geschenk voor hun medewerkers of klantenrelatie, kunnen Mechelenbonnen kopen met een korting van 20 % op de totale waarde van de bonnen. Deze actie loopt tot en met 31 januari 2022.Om de Mechelse economie te steunen besliste het Mechelse stadsbestuur om ook dit eindejaar alle bedrijven die meer dan 10 Mechelenbonnen aankopen, een korting van 20% te geven op de totale waarde van de bonnen. Deze actie ter bevordering van de lokale handel en horeca, is geldig tot en met 31 januari 2022.

Tijdens de vorige actie werden er 180 bestellingen gedaan door 140 ondernemingen, voor een bedrag van € 306.641. Geld dat exclusief geïnjecteerd wordt in het Mechels handelsapparaat.

“De bestellingen kwamen zowel van kleinere als grotere bedrijven. Het initiatief is zeker geslaagd te noemen. Maar aangezien het nog vrij nieuw is, zit er nog wel een rekmarge op. Omdat heel wat ondernemingen relatiegeschenken aan hun eigen personeel of klanten overmaken, is het belangrijk om de Mechelenbon top of mind te maken. We willen lokale ondernemers aanmoedigen om het lokaal shoppen te ondersteunen”, aldus Greet Geypen.

De Mechelenbon kan je uitgeven bij meer dan 250 aangesloten Mechelse handels- en horecazaken. De volledige lijst met deelnemende ondernemers kan je vinden op de website van Shoppen in Mechelen. De bonnen blijven 12 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Je hoeft de bonnen bovendien niet in één keer uit te geven. Ze werken als een soort portefeuille waar je ook meerdere kleine aankopen bij verschillende handelaars mee kan doen. Zo is het een mooi en flexibel cadeau om te geven en te krijgen.

Wil je meer info over de Mechelenbon, heb je nog vragen of wil je een bestelling plaatsen? Surf dan naar www.mechelen.be/mechelenbon.

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail