Recordaantal inschrijvingen voor pop-up catwalks Warm Welkom Weekend

Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober organiseert handelaarsorganisatie Mechelen MeeMaken het Warm Welkom Weekend. Naar goede gewoonte stellen de handelaars dat weekend hun nieuwe collectie voor en leggen ze hun klanten extra in de watten met een hapje of drankje en leuke randanimatie. Om de leukste fashion items tot bij de klanten te brengen, worden er verschillende pop-up catwalks voorzien in het winkelgebied.

Warm wordt het tijdens het weekend van 14, 15 en 16 oktober zeker en vast in Mechelen. Ligt het niet aan de nieuwe kledingcollectie, dan wel aan de ontvangst van de Mechelse handelaars.

“Het Warm Welkom Weekend is stilaan een begrip in Mechelen en staat garant voor winkelplezier en beleving. Door zulke evenementen zakken heel wat mensen af naar onze binnenstad. Ook voor ons handelsapparaat zijn dit hoogdagen. Ik merk dan ook veel enthousiasme. Zo zijn er een recordaantal inschrijvingen voor de pop-up catwalks”, aldus Greet Geypen, schepen van Economie.

Handelaarsorganisatie Mechelen MeeMaken zet alle zeilen bij om van deze editie, een echte topeditie te maken. “Zoals altijd zorgen wij voor leuke randanimatie om het winkelen nog leuker te maken. Meer dan vijftig winkels – ook een record – neemt deel aan de ludieke actie waarbij we koekjes uitdelen aan de klanten. In die koekjes zitten écht Mèchelse coemplimente. Het is ook onze manier om de mensen te bedanken dat ze lokaal hun aankopen blijven doen”, aldus Geert Milis, voorzitter van Mechelen MeeMaken.

Het belooft een erg mooi shoppingweekend te worden dankzij de vele animaties, de leuke catwalks en de complimentjes die uitgedeeld gaan worden. Geen tijd op vrijdag en zaterdag? Geen nood! Want ook op zondag 16 oktober kan je in Mechelen winkelen tussen 13 en 18u. Wil je langsgaan bij een specifieke winkel, check dan zeker even op hun sociale media of je er terecht kan. Uiteraard staan niet enkel de winkeliers voor je klaar, je dag gezellig afsluiten kan steeds in een van de vele leuke eetgelegenheden.

Wie voor 16 oktober een Mechelenbon van minstens 15 euro aankoopt via de Mechelenbon app, krijgt éénmalig 5 euro korting. Dat is 5 euro gratis shoppingbudget om bij tal van Mechelse handelaars, horecazaken en organisaties te spenderen. De Mechelenbon app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Meer info: www.shoppeninmechelen.be/mechelenbon

Kom je met de wagen? Parkeren kan gratis aan P&R Nekker en Mechelen Zuid, van waar je een shuttlebusje kan nemen dat je rechtstreeks naar het centrum brengt (en terug). De Shopping Shuttle rijdt elke zaterdag én op koopzondagen uit. Makkelijk toch?

Praktisch

Wat? Warm Welkom Weekend: shopping, verwennerijen, randanimatie
Wanneer? Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober van 10 tot 18u,
Zondag 16 oktober van 13 tot 18u
Waar? De Mechelse binnenstad

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail