Open Vld Mechelen stelt nieuw partijbestuur voor

In september verkozen de leden van Open VLD Mechelen een nieuw dagelijks bestuur voor de periode 2022-2025. Laura Cornette werd unaniem verkozen en blijft op post als voorzitter. Naast enkele oudgedienden wordt het partijbestuur aangevuld met een paar frisse gezichten.

Aan het hoofd van de partij volgt Laura Cornette zichzelf op als voorzitter, haar mandaat werd door de partij unaniem herbevestigd. Zo krijgt ze de kans om de goede werking binnen de partij verder te zetten. Ook enkele vertrouwde gezichten keren terug, Guido Verlinden (ondervoorzitter), Nils Roofthoofd (secretaris), Betty Denis (penningmeester) en ook Anke Houben (evenementen) blijven actief binnen het partijbestuur. Daarnaast verwelkomt de partij ook enkele nieuwe namen waaronder Tom Coreynen als tweede penningmester en wordt Joris Lammar medeverantwoordelijk voor evenementen.

Voorzitter Cornette kijkt met een positieve blik op de toekomst: Open Vld Mechelen staat voor een ambitieus stadsproject. Heel onze ploeg is zich sterk bewust van haar grote verantwoordelijkheid. Mechelen heeft de voorbije jaren al een indrukwekkend parcours afgelegd, het is aan ons om dit positieve verhaal verder te zetten en zelfs nog beter te doen. Ik ben blij naast oudgedienden ook nieuwe gezichten te mogen verwelkomen in ons bestuur.”

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail