Mechelen Meemaken schenkt hotelovernachtingen weg tijdens valentijnsactie

Mechelen MeeMaken heeft speciaal met het oog op Valentijn een wedstrijd op touw gezet. De handelaarsorganisatie liet valentijnskaarten ontwikkelen en koppelde er een wedstrijd aan vast. Wie volgende week in de Dijlestad komt winkelen, maakt kans op een hotelovernachting met alles erop en eraan.

Wie volgende week op zoek gaat naar het perfecte valentijnscadeau, kan daarvoor
het best terecht in Mechelen. Je vindt er niet alleen een ruim aanbod aan producten
en diensten, tevens kan je er een hotelovernachting winnen.

“De week voorafgaand aan Valentijn staat in het teken van de liefde. Onze handelaars delen volgende week, Valentijnskaarten aan de klanten uit en wij hebben er een wedstrijd aan gekoppeld. Wie deelneemt maakt kans op een van de vijf culinaire weekendjes in het Van der Valk hotel in Mechelen op 6 en 7 maart tijdens ‘Mechelen Culinaire’. Daarnaast krijgen de winnaars ook nog een Mechelenbon ter waarde van 50 euro, die ze dan naar eigen voorkeur kunnen gebruiken bij de lokale handelaars”, aldus Geert Milis, voorzitter van Mechelen MeeMaken.

Wat kan je winnen? 

  • Een luxueuze overnachting in het Van der Valk Hotel voor 2 personen.
  • Een gastronomisch 5 gangen diner (excl. drank) door chef-kok Ken Verschueren van restaurant Tinèlle
  • Een heerlijk ontbijt (the day after!)
  • Een Mechelenbon van €50 om op zaterdag lokaal te shoppen bij de Mechelse handel!

Wat moet je doen?

1. Volg @shoppeninmechelen op Instagram & @Mechelenmeemaken op Facebook
2. Maak een foto van onze Valentijnskaart ‘IK ZIE U GRAAG’ die je kan terugvinden bij de Mechelse handelaars! De foto moet als achtergrond een shopping sfeerbeeld hebben uit de Mechelse binnenstad! (Een winkel/ winkelstraat / horecagevel / hotel/ Takeaway plekje…)
3. Deel de foto op je eigen Instagram & facebookfeed & stories met de hashtag #ikbengraaggezieninmechelen met de vermelding waarom je graag komt shoppen in Mechelen.
4. Tag @Shoppeninmechelen nog zeker bij je bericht!

Daarnaast bevestigt Mechelen MeeMaken ook een grote raamsticker op een leegstand pand.  De handelaarsorganisatie wil op deze manier tonen, dat ze de bezoekers graag ziet.

Blijven inzetten op online lokaal shoppen

Koop met veel liefde voor lokaal, 7 dagen op 7. Je kan in Mechelen terecht tijdens de week, op zaterdag én elke eerste zondag van de maand. Wie niet naar Mechelen afzakt kan nog altijd de handelaars steunen door lokaal aan te kopen via www.hamstereninmechelen.be.  De website werd in het begin van de coronamaatregelen in het leven geroepen om het online aankopen van producten en diensten bij onze lokale handelaars en horecaondernemers te stimuleren.

Onze Mechelse handelaars verwelkomen je steeds met open armen. Zowel in de stad
als online. “Probeer je inkopen zoveel mogelijk lokaal te doen en steun onze handelaars die onze stad uniek maken. Ook door online producten en diensten van onze lokale handelaars aan te kopen, kunnen Mechelaars mee het verschil maken. Via de sociale mediakanalen van de stad zetten we ons lokaal handelsapparaat regelmatig in de kijker, zodat Mechelen als shoppingstad top of mind blijft”, klinkt het bij Economieschepen Greet Geypen.

Website Shoppeninmechelen in een nieuw kleedje

Om nog meer op het online verhaal in te spelen, werd www.shoppeninmechelen.be in een nieuw kleedje gestoken. Er werd de afgelopen weken hard gewerkt aan een update van de website met als doel deze te vernieuwen en visueel aantrekkelijker te maken.
Deze update werd uitgetekend in samenwerking met Mechelen MeeMaken en met behulp van leverancier Tobania.

“De website werd opgesteld conform de nieuwe Mechelse huisstijl waardoor deze moderner en frisser oogt. Met behulp van de nieuwe technische functionaliteiten
kunnen we meer werken met foto’s, komen de artikels mooier tot hun recht op verschillende mobiele apparaten en hebben we opties om blogartikels op een visueel aantrekkelijke manier weer te geven. Dit maakt het overzichtelijker en aangenamer voor de bezoekers van de website”, aldus Greet Geypen.

De vernieuwde website is vanaf 1 maart operationeel.

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail