Open
Vld
Mechelen

JONG VLD MECHELEN

Wie dacht dat politiek een saaie stiel is voor oudere mensen en dat jongeren geen impact kunnen hebben op het beleid in hun stad, heeft het grondig mis. 

Jong VLD Mechelen is namelijk springlevend.

Wie zijn we en wat doen we? 

Jong VLD Mechelen is een groep geëngageerde jongeren die graag nadenken over hoe het lokaal beleid beter kan en hierrond actie ondernemen. Impact is het sleutelwoord. En dat altijd vertrekkend vanuit een liberale visie. Met vier van onze leden die in de gemeenteraad zetelen willen én kunnen we effectief de spreekbuis zijn van de volgende generatie jonge liberalen in onze stad. 

Wat betekent dat concreet? 

Bij Jong VLD maak je deel uit van een geëngageerde groep jongeren die kritisch is, haar steentje wil bijdragen aan de maatschappij en bereid is de handen uit de mouwen te steken.  
Maandelijks komen we samen om de laatste actuele thema’s te bespreken die ons nauw aan het hart liggen, lokaal en daarboven.  
We denken na over ideeën voor onze stad of brainstormen over initiatieven en acties die we zelf op poten kunnen zetten.  
We organiseren discussieavonden met sprekers, laten jonge ondernemers hun verhaal doen aan een breder publiek of nodigen mensen uit die een specifieke stem willen laten horen.  

Regelmatig sluiten we ook aan bij interessante events opgezet door onze collega’s van andere Jong VLD-afdelingen of Jong VLD Nationaal.  
En natuurlijk koppelen we het nuttige aan het aangename: zo gaan we na de meetings regelmatig samen één drinken in een van de vele toffe horecazaken die Mechelen rijk is! 

Elke jonge Mechelaar is welkom of je nu al overtuigd liberaal bent of meer over ons te weten wil komen! 

Interesse om lid te worden of wil je meer weten? Stuur gerust een mailtje naar arthur.orlians@mechelen.be.  

Volg ons ook op Facebook en Instagram: 

https://www.facebook.com/JongVLDMechelen

 https://www.instagram.com/jongvldmechelen/ 

jong vld mechelen op nieuwjaarsreceptie