Extra korting voor aankopen via Mechelenbon app

In mei lanceerde Stad Mechelen de Mechelenbon app. Een nieuwe app waarmee je Mechelenbonnen kan kopen, bewaren en rechtstreeks mee kan betalen bij de deelnemende zaken. Wie voor 16 oktober een Mechelenbon van minstens 15 euro aankoopt via de Mechelenbon app, krijgt éénmalig 5 euro korting.

Ben je op zoek naar een leuk geschenk of wil je iemand een stukje Mechelen cadeau doen? Dan is de Mechelenbon de ideale keuze. Een originele cadeaubon die je zowel digitaal als in een leuke geschenkverpakking kan kopen. In mei kwam hier een handige tool bovenop: de Mechelenbon app die gratis beschikbaar is voor Apple- en Androidtoestellen.

Om die app te promoten lanceren we nu een speciale actie. Wie voor 16 oktober een Mechelenbon van minstens 15 euro aankoopt via de app, krijgt éénmalig 5 euro korting op die aankoop.

“Met deze actie willen we onze nieuwe app in de kijker zetten. Door Mechelenbonnen via deze app aan te kopen, krijg je éénmalig extra shoppingbudget. Dat is in het voordeel van de consumenten en van de handelaars en horeca-uitbaters. De timing is bewust gekozen. Met de Dag van de Klant, het LOV-festival ter ere van de heropening van Onze-Lieve-Vrouwe-straat en het Warm Welkom Weekend voor de deur. Drie ideale gelegenheden om je extra shoppingbudget te gebruiken”, klinkt het bij Economieschepen Greet Geypen.

“Het aankopen van de Mechelenbonnen is heel gemakkelijk. Daarnaast heeft de app nog vele voordelen. Je kan je bonnen opslaan en je saldo aan Mechelenbonnen terugvinden in je digitale portefeuille. Met de app heb je je bonnen steeds makkelijk bij de hand en kan je ook de vervaldata in de gaten houden. Waardoor er ook minder bonnen ongebruikt zullen blijven. Met het handige overzicht van de deelnemende handelszaken op een kaart, weet je bovendien meteen waar je ze kan spenderen”, aldus Schepen van slimme stad Rina Rabau Nkandu. “Zoals altijd is ons digitaal aanbod een aanvulling op wat we hebben en een verhoging van de dienstverlening. Wie liever voor een papieren bon kiest of minder digitaal vaardig is, kan ook gewoon een bon kopen bij Visit & Uit in Mechelen of online papieren Mechelenbonnen bestellen.”

De kortingsactie loopt enkel voor aankopen die via de app gebeuren. Het aankopen van de Mechelenbon via de app kan altijd en overal wanneer je eraan denkt. Je kan ook een boodschap toevoegen aan de persoon voor wie je de bon koopt. Als zij zelf de app geïnstalleerd hebben, wordt bij gebruik van het juiste e-mailadres, de digitale bon automatisch bij hen ingeladen. Inclusief je persoonlijke boodschap. De Mechelenbon app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Meer info: www.shoppeninmechelen.be/mechelenbon.

Met een Mechelenbon maak je niet alleen een vriend, familielid, medewerker of zakenrelatie gelukkig. Je pleziert er ook ons Mechels handelsapparaat mee. Een win-win voor iedereen dus. Om de Mechelse handelaars en horeca te steunen, is het belangrijk om lokaal te blijven kopen.

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail