Basic-Fit opent de deuren op de Bruul

Nadat in januari de komst Basic-Fit naar de Mechelse Bruul bekend geraakte, opent het nieuwe filiaal er vandaag de deuren. Het fitnesscentrum dat boven het pand van Decathlon ligt, biedt 1.700 m² aan sportplezier. De eerste 100 bezoekers die zich ter plaatse inschrijven, mogen rekenen op een extra attentie.De Bruul is on fire. Dit jaar hebben er zich al meer dan tien nieuwe handel- en horecazaken zich in het centrum van Mechelen gevestigd. Het merendeel daarvan koos voor de Bruul. Vandaag is de Bruul opnieuw een zaak rijker, want een nieuw Basic-Fit filiaal opent er feestelijk de deuren.

“Mechelen is gewild is als locatie. Dat tonen ook de leegstandcijfers aan waar Mechelen op één na de beste van de klas is. Met de komst van alweer een nieuwe zaak, zetten we opnieuw een stap in de goede richting. We hebben veel geïnvesteerd in het openbaar domein en de beleving, zodat onze winkelstraten meer afgestemd zijn op de bezoekers en op de winkelende klanten. Onze aanpak heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. De komst van Basic-Fit is een goede zaak voor de stad en zorgt voor een nog meer gevarieerde mix aan producten en diensten die je in de stad kan vinden. Zulke bekende ondernemingen lokken niet alleen volk naar de stad, ze hebben ook een zekere aantrekkingskracht op andere retailers, die daarvoor ook onze stad in het vizier hebben”, aldus Greet Geypen, schepen van Economie.

Het nieuwe filiaal van Basic-Fit op de Bruul is op weekdagen open van 7 tot 22.30 uur. Zaterdag en zondag kan je er van 9 tot 16 uur terecht. Ideaal om de gekende winkelstraat ook buiten de openingsuren nog meer te doen leven.

“Met onze ruimere openingsuren spelen we in op het gemak van onze klanten. Ze hoeven zich niet te haasten en kunnen perfect het shoppen of het tafelen combineren, met een bezoek aan ons fitnesscentrum. We hebben een uitgebreid aanbod van live groepslessen zoals bodyattack, bodybalance, abs & core, bodyjam en zoveel meer. Dat aanbod gaan we in de komende weken trouwens nog uitbreiden. Een team van gekwalificeerde personal trainers zal instaan voor een goede en professionele begeleiding”, zegt Kevin Ayeni, Marketing Manager van Basic Fit.

Naast de vestigingen van Basic-Fit in Mechelen Noord, Mechelen Zuid en op de binnenring van de stad, kan je vanaf nu ook op de Bruul terecht. Met een lidmaatschap krijgen leden toegang tot alle Basic-Fit centra in België (207 filialen) en in Europa (meer dan 1000 filialen). De eerste 100 mensen die zich ter plaatse inschrijven in de Basic-Fit op de Bruul, krijgen nog een extra attentie.

Deel dit artikel

delen
delen
delen
E-mail